22 Eylül 2015 Salı

Satılık Kitaplar

Görsel bana aittir, daha önce de instagram profilimden paylaşmıştım. Lütfen kullanmayın. Teşekkürler.

Benimle birlikte şehir şehir, ev ev gezdirmekten yorulduğum (bazı) kitaplarımı satacağım.

İlgilenenler olursa karelervesayfalar@gmail.com adresine mail gönderebilirler, ben de gelen maillere kitapların adı - yazarı - yayınevi - fiyatı şeklinde bilgilerin olduğu listeyi gönderebilirim. Şu an tüm kitapları listeleme fırsatım olmadı ancak halihazırda 15 kitabı satılacaklar listesine eklemiş bulunmaktayım.

En ucuz kitap 5 TL, en pahalı kitap da şu an 10 TL. Kitaplar benim kitaplığımdan, yani kıvrılmış sayfaları ya da yırtıkları, hasarlı kapakları ya da sorunlu sayfaları yok.

Güncellendikçe listeyi tekrar ekler, kısa gönderiler halinde blog'da ve Twitter hesabımda paylaşırım.

Kargo ödemesi size ait olacak.

Ödeme konusunda PTT ile havale düşünüyorum. PTT'nin havale ücretleri konusunda bilgi almak için şu adrese tıklayabilirsiniz.Bir diğer seçenek de, göndermek isterseniz Cep Bank yöntemini kullanabilirsiniz.

Şimdilik bu kadar.

2 yorum:

entelkitap dedi ki...

Tekrar merhaba :D ukitap'ı duymuş muydunuz? İkinci el kitap takas ve satış sitesi, oldukça faydalı bir site. Ben birçok işlem gerçekleştirdim burada. Eğer siteye üye olmak isterseniz davetiye gönderebilirim?

Kareler Ve Sayfalar dedi ki...

@ entelkitap: Online olarak satış - takas sitelerinden özellikle kaçınıyorum, ama siteye bakıyorum şimdi, teşekkürler =)